„AVAR AJKA” Városgazdálkodási és Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft.

Konténeres hulladékszállítás

Konténeres hulladékszállítás menete 2020318 page 001.450

Társaságunknál ügyfeleinknek folyamatosan lehetősége van nyitott hulladéktároló konténerek rendelésére, melyek segítségével az ingatlanoknál keletkező építési-bontási hulladékokat vagy hosszú évek alatt felhalmozódott, megunt használati tárgyakat (lim-lom) lehet elhelyezni és ártalmatlanításra elszállíttatni.

A rendelkezésre álló konténerméretek: 3 m³, 5 m³, 7 m³.

Kérjük, vegyék igénybe szolgáltatásunkat, hogy a hulladék a megfelelő helyre kerüljön!

Ne feledjék: együtt többet tehetünk környezetünk megóvásáért!

Települési hulladék konténeres szállítási díja:

Lom jellegű hulladék konténeres szállítási díjak lakosság részére
Lom jellegű hulladék konténeres szállítási díjak közületek részére

Építési-bontási törmelék konténeres szállítási díja:

Építési-bontási hulladék konténeres szállítási díjak lakosság részére
Építési-bontási hulladék konténeres szállítási díjak közületek részére

Konténeres szállítás megrendelő lap letölthető innen

Mivel a különböző hulladékfajtákat különböző helyen és módon kezeljük, így különböző a szállítás és ártalmatlanítás díja is. Ezért fontos, hogy már a konténer megrendelésénél tisztában legyenek vele, hogy milyen jellegű, fajtájú hulladék számára rendelik meg konténereinket. Megrendelés során kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre és szakmai segítséget nyújtanak, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.

Megrendelés:

A konténer megrendelésére Ügyfélszolgálatunkon telefonon, illetve elektronikus úton van lehetőség. A megrendelését kérjük az igénylés előtt néhány nappal előbb megtenni, hogy járataink tervezhetőek legyenek.

Az igény bejelentését követően kiszámításra kerül a konténer díja, melyet pénztárunkban hétköznapokon 9 - 13 óra között készpénzben, illetve átutalással rendezhet. Ezt követően kerül kiszállításra a konténer.

Amennyiben huzamosabb ideig, több konténert igénylő tevékenységet folytat, a szerződés megkötéséhez kérje elérhetőségeinken egyedi ajánlatunkat.

A nyitott konténerek használatáról:

Felhívjuk megrendelőink figyelmét, hogy a kihelyezett konténerek űrtartalma az oldalaikat felül lezáró peremeket behatároló sík alatti térfogatot jelenti. Az e felett, a konténer méretét meghaladó mértékben felhalmozott hulladék szállítása csak balesetveszélyesen, a közúti közlekedés szabályainak megsértésével lehetséges, így ezt nem áll módunkban vállalni.

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy amennyiben gépkocsivezetőink észlelik, hogy a megrendelt konténer tárolási térfogatától eltérően túl lett töltve, a konténert a többlethulladék megrendelő általi lerakodását követően fogják csak elszállítani. A túltöltés miatt felmerülő többletköltségeket megrendelő köteles megtéríteni.

Ezúton tisztelettel kérjük Önöket, hogy a megfelelő konténerhasználattal biztosítani szíveskedjenek, hogy túltöltés ne forduljon elő, és az ürítési igény kellő időben történő jelzése után zavartalanul elláthassuk vállalt szolgáltatásunkat.

A konténerekbe veszélyes hulladék nem helyezhető el.