Pályázat

szechenyi 2020 300

Fenntartható városi környezet elősegítése Ajka városában

A támogatás összege: 1.500.000 Ft
A támogatás mértéke: 100%

Tájékoztatás

figyelem s
A hulladékgazdálkodást érintő jogszabályi változások miatt honlapunk folyamatos fejlesztés alatt áll.

A naprakész információkért kérjük, egyeztessen Ügyfélszolgálatunkkal!

Szíves megértésüket köszönjük!

„AVAR AJKA” Városgazdálkodási és Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft.

Kerti hulladék begyűjtése


Az „AVAR AJKA” Nonprofit Kft. lehetőséget biztosít a háztartásokban időszakosan keletkező kertihulladék (pl.: fű, falevél, ágak, lomb) külön zsákban történő gyűjtésére és elhelyezésére is.

Ennek igénybevételéhez a megfelelő felirattal ellátott barna színű, 120 literes zsákokat lehet megvásárolni a Szent István utca 1/A. szám alatti Ügyfélszolgálatunkon, amelynek aktuális ára a főoldalon a Hasznos linkek - Díjak között megtalálható.

A zsák megvásárlásával a begyűjtés, szállítás és ártalmatlanítás költségei megfizetésre kerülnek.

Kérjük Önöket, hogy a lakhelyüknek megfelelő, települési hulladék gyűjtési napon a zsákokat reggel 6 óráig szíveskedjenek kihelyezni a kukák mellé, amit a munkatársaink elszállítanak. Felhívjuk figyelmüket, hogy kizárólag az általunk értékesített, emblémával ellátott zsákokban kihelyezett hulladék begyűjtése történik meg, az ettől eltérő zsákokat, valamint a kukák mellé kihelyezett egyéb hulladékot nem áll módunkban elszállítani.

Biológiailag lebomló, zöld hulladékot azon Ügyfeleinktől, akik érvényes hulladékgazdálkodási szerződéssel rendelkeznek, és nincs díjtartozásuk, az úrkúti úton lévő Hulladékudvarban mennyiségkorlátozással díjmentesen átvesszük.

Hulladékudvarunk hétfőtől péntekig 07:00 – 13:00 van nyitva.

Amennyiben nagy mennyiségű biológiailag lebomló hulladéka keletkezett, lehetőség van az elszállítás, ártalmatlanítás megoldására konténert rendelni.

Konténer megrendelésének menetéről a 06-88/212-588 telefonszámunkon kap bővebb információt. Biológiailag lebomló konténeres szállítás vállalási ára a főoldalon a Hasznos linkek - Díjak között megtalálható.

Minden ettől eltérő, közterületi elhelyezés illegális hulladéklerakásnak minősül, és szabálysértési eljárást von maga után.

Kérjük, kezeljék felelősen kerti hulladékukat, hogy élhető környezetet hagyjunk gyermekeinkre!