Pályázat

szechenyi 2020 300

Fenntartható városi környezet elősegítése Ajka városában

A támogatás összege: 1.500.000 Ft
A támogatás mértéke: 100%

Tájékoztatás

figyelem s
A hulladékgazdálkodást érintő jogszabályi változások miatt honlapunk folyamatos fejlesztés alatt áll.

A naprakész információkért kérjük, egyeztessen Ügyfélszolgálatunkkal!

Szíves megértésüket köszönjük!

„AVAR AJKA” Városgazdálkodási és Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft.

Társadalmi felelősségvállalás

Az „AVAR AJKA” Nonprofit Kft. felelős helyi gazdasági szereplőként nagy hangsúlyt fektet arra, hogy társadalmilag is hatékony módon végezze feladatát.

 

Ennek eredményeként már több mint egy évtizede működünk együtt a helyi oktatási intézményekkel, a szakmai gyakorlatok szervezésében, mely során a tanulók elsajátíthatják szakmájuk gyakorlati részét, a mindennapos munka során.

 

Ezen túlmenően több évtizedes múltra nyúlik vissza az oktatási intézményekkel kötött együttműködésünk, mely során segítjük őket a környezeti nevelésben és a szemléletformálásban, az intézményekben tartott szakmai előadásokkal és üzemlátogatások szervezésével.

Szintén ennek a felelősségvállalásnak a szellemében minden évben jelen vagyunk a Ajka városi és regionális szintű rendezvényeken, ahol a kicsik és nagyok betekintést nyerhetnek társaságunk tevékenységébe és a szelektív hulladékgyűjtés rejtelmeibe.

 

Évente megrendezésre kerül a vállalati véradó nap, amin a dolgozóink közel harmada valamint egyre több külsős véradó vesz részt!