Tájékoztatás

figyelem s
A hulladékgazdálkodást érintő jogszabályi változások miatt honlapunk folyamatos fejlesztés alatt áll.

A naprakész információkért kérjük, egyeztessen Ügyfélszolgálatunkkal!

Szíves megértésüket köszönjük!

Pályázat

szechenyi 2020 300

Fenntartható városi környezet elősegítése Ajka városában

A támogatás összege: 1.500.000 Ft
A támogatás mértéke: 100%

„AVAR AJKA” Városgazdálkodási és Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft.

Konténeres hulladékszállítás

Társaságunknál ügyfeleinknek folyamatosan lehetősége van nyitott hulladéktároló konténerek rendelésére, melyek segítségével az ingatlanoknál keletkező építési-bontási hulladékokat vagy hosszú évek alatt felhalmozódott, megunt használati tárgyakat (lim-lom) lehet elhelyezni és ártalmatlanításra elszállíttatni.

A rendelkezésre álló konténerméretek: 3 m³, 5 m³, 7 m³.

Kérjük, vegyék igénybe szolgáltatásunkat, hogy a hulladék a megfelelő helyre kerüljön!

Ne feledjék: együtt többet tehetünk környezetünk megóvásáért!

Az aktuális konténeres hulladék szállítási díjak megtekinthetőek: itt

Mivel a különböző hulladékfajtákat különböző helyen és módon kezeljük, így különböző a szállítás és ártalmatlanítás díja is. Ezért fontos, hogy már a konténer megrendelésénél tisztában legyenek vele, hogy milyen jellegű, fajtájú hulladék számára rendelik meg konténereinket. Megrendelés során kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre és szakmai segítséget nyújtanak, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.

Megrendelés:

A konténer megrendelésére hétköznapokon 08:00 és 14:00 óra között, szállítási részlegünk a 06-88/212-588 telefonszámán vagy személyesen, illetve elektronikus úton van lehetőség. A megrendelését kérjük, az igénylés előtt néhány nappal előbb megtenni, hogy járataink tervezhetőek legyenek.

A megrendelőlap elkészítését követően kiszámlázásra kerül a konténer díja, melyet pénztárunkban készpénzben, illetve átutalással rendezhet. Ezt követően kerül kiszállításra a konténer.

Amennyiben huzamosabb ideig, több konténert igénylő tevékenységet folytat, a szerződés megkötéséhez kérje elérhetőségeinken egyedi ajánlatunkat.

A nyitott konténerek használatáról:

Felhívjuk megrendelőink figyelmét, hogy a kihelyezett konténerek űrtartalma az oldalaikat felül lezáró peremeket behatároló sík alatti térfogatot jelenti. Az e felett, a konténer méretét meghaladó mértékben felhalmozott hulladék szállítása csak balesetveszélyesen, a közúti közlekedés szabályainak megsértésével lehetséges, így ezt nem áll módunkban vállalni.

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy amennyiben gépkocsivezetőink észlelik, hogy a megrendelt konténer tárolási térfogatától eltérően túl lett töltve, a konténert a többlethulladék megrendelő általi lerakodását követően fogják csak elszállítani. A túltöltés miatt felmerülő többletköltségeket megrendelő köteles megtéríteni.

Ezúton tisztelettel kérjük Önöket, hogy a megfelelő konténerhasználattal biztosítani szíveskedjenek, hogy túltöltés ne forduljon elő, és az ürítési igény kellő időben történő jelzése után zavartalanul elláthassuk vállalt szolgáltatásunkat.

A konténerekbe veszélyes hulladék nem helyezhető el.