Tájékoztatás

figyelem s
A hulladékgazdálkodást érintő jogszabályi változások miatt honlapunk folyamatos fejlesztés alatt áll.

A naprakész információkért kérjük, egyeztessen Ügyfélszolgálatunkkal!

Szíves megértésüket köszönjük!

Pályázat

szechenyi 2020 300

Fenntartható városi környezet elősegítése Ajka városában

A támogatás összege: 1.500.000 Ft
A támogatás mértéke: 100%

„AVAR AJKA” Városgazdálkodási és Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft.

Üdvözöljük az "AVAR AJKA" Nonprofit Kft. internetes portálján!

  • slide2.png
  • slide3.png
  • slide4.png

Hírek

A nyitott konténerek használatáról

Társaságunknál ügyfeleinknek folyamatosan lehetősége van nyitott tetejű hulladéktároló konténerek rendelésére, melyek segítségével az ingatlanoknál keletkező építési-bontási hulladékokat vagy hosszú évek alatt felhalmozódott, megunt használati tárgyakat (lim-lom) lehet elhelyezni és ártalmatlanításra elszállíttatni.

A rendelkezésre álló konténerméretek: 3 m3, 5 m3, 7 m3. Felhívjuk megrendelőink figyelmét, hogy a kihelyezett konténerek űrtartalma az oldalaikat felül lezáró peremeket behatároló sík alatti térfogatot jelenti. Az e felett, a konténer méretét meghaladó mértékben felhalmozott hulladék szállítása csak balesetveszélyesen, a közúti közlekedés szabályainak megsértésével lehetséges, így ezt nem áll módunkban vállalni.

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy amennyiben gépkocsivezetőink észlelik, hogy a megrendelt konténer tárolási térfogatától eltérően túl lett töltve, a konténert a többlethulladék megrendelő általi lerakodását követően fogják csak elszállítani. A túltöltés miatt felmerülő többletköltségeket megrendelő köteles megtéríteni.

Ezúton tisztelettel kérjük Önöket, hogy a megfelelő konténerhasználattal biztosítani szíveskedjenek, hogy túltöltés ne forduljon elő, és az ürítési igény kellő időben történő jelzése után zavartalanul elláthassuk vállalt szolgáltatásunkat.

Kérjük, vegyék igénybe szolgáltatásunkat, hogy a hulladék a megfelelő helyre kerüljön!

Ne feledjék: együtt többet tehetünk környezetünk megóvásáért!

Várjuk szíves megrendelésüket elérhetőségeinken!